=====================
Крім того, усі перелічені вище рішення ТЕЖ НЕ Є ОРИГІНАЛЬНИМИ ВИНАХОДАМИ, а
лише розвиненими ідеями з інших систем=====================
Колесо, кстати, тоже кажется украинцы изобрели!!!
А завод ЗАЗ старше ВАЗ!!! А на сколько?
Да, и если даешь ответ, то приведи источник ИНФОРМАЦИИ.
[/quote]
------------------------------------------------------------------------
Відповідаю.
1. Згіден з тим, що усі розробки не є оригінальними винаходами, тому що взагалі, в більшості розвиток зброярства іде ЕВОЛЮЦІЙНИМ шляхом--тоб-то усі наступні користуються надбанням попередників.Не згіден із тим, що автомат "ім Калашнікова" це винятково російська розробка. Якби ж вони сказали , що цей автомат є результатом об,єднання талантів росіян та німців не було б питань. Завжди переможці користувались напрацюваннями переможених - це норма. До того ж в М-16 теж втирчать "вуха" МР-44, так що всі , до кого попав цей МР Використали його як змогли . Так чого соромитись чи гордість не дає. Може це додасть" ваги " АКМ в історичному плані. Наприклад телевізор" Рубин" и телевізор "рубін" з японською трубкою---який вибирали люди? Ото ж.
Якщо хочеш подробиці про МР , можу скинути в почтову скриню, бо цей форум не місце для таких розмов. Взагалі я здивован тим шо хтось хоче узнати істину у порівнянні. Зазвичай усе переходить в бескорисні балачки про любов або не любов до Росії. А тут все дуже просто РЕВОЛЮЦІЇ в зброярстві давно закінчились , лише доопрацювання.
2.Що до" колеса", "ЗАЗа"! Я проти будь-яких "ПАПЕРОВИХ" орденів для будь-яких народів. Тут питання у кого їх більше. Українцям ще бігти і бігти до росіян.